fri bordsplacering + massa andra tankar och funderingar!

Nu har jag suttit och funderat på fri bordsplacering.

 

Vi har ju funderat på att ha tre långbord nära honnörsbordet (där bara jag och goben, ev brudtärna och bestman sitter). Vid platserna närmast honnörsbordet sätter man ut lappar med ”brudens mors familj”, ”brudgummens familj” och ”brudens fars familj” vid ett X antal stolar. Och resten av platserna är till för vänner och bekanta.
Får se efter att vi vet vilka som kommer och hur svårt det skulle vara att komma på en bra bordsplacering.
Hur är det egentligen med det där? Vill gästerna placera ut sig själv eller vill de ha bordsplacering?

 

Funderar även på att placera två-tre stolar mittemot platsen där vi ska sitta så alla kan komma och sitta med oss under middagen, om de vill. Och om goben vill.

 

Funderar även på att ha sidenband runt alla champagneglas med gästernas namn så de vet vems glas som är vems till påfyllningen. Har märkt att folk ha en tendens till att ställa ifrån sig tomma glas. Och om vi ska vara i den herrgården vi funderat på så finns det inte så sjukt många glas. Man hinner ju inte samla ihop allt och diska och dela ut igen innan det är dags för brudskålen!
Funderar även på att ”bara” ha lite frukt som förrätt och att det intas på stående fot. Då hinner vi mingla med alla innan man sätter sig ner för att äta middag.

 

Här även funderat på att beställa pennor med egen text på. Det ska visst inte vara så där jätte dyrt. Antingen tar man med gästernas eget namn (kanske skulle vara uppskattat?) eller så hittar man på någonting fint om kärlek.
Pennorna behövs till mingelbingot som jag tänkt fixa till festhäftet. Och till tipsrundan.

 

Funderar även på att ha bilder med namn på alla gäster upphängt på en lina med klädnypor.
Maby, maby. Mkt idéer som snurrar nu. Måste kolla allt med goben och höra med syster om vad hon tycker :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0